Om oss

Gården på prærien ble nybygd i 2005, siden det har vi hvert år gjort oppgraderinger for å bli den treningsstallen vi er i dag.

vi har nå en moderne stall med 20 bokser.Vi har nord europas største skrittemaskin i limtre og 300 kvm utendørs ridebane med hippotexc bunn.

Per og Irene Bjørnstad

20160802_160216

Per har lang erfaring med hester. Har sammen med Irene drevet rideskole i 12 år. Han startet å drive med hest når han var 14 år gammel og har siden da fått erfaring med mange forskjellige hester. Gikk sitt første trenerkurs da han var 17 år og er fortsatt en ivrig trener. Har også i senere tid tatt Trener 1 kurs fra Norges rytterforbund. Er aktiv sprangrytter på høyt nivå, og dette er noe hans elever drar god nytte av. Har noen av hans elever problemer setter han seg gjerne opp på hestene for å gi gode råd utifra hva han selv føler. Per er en engasjert trener som stiller opp for sine elever mye mer enn bare på ridetimene.

Per og Irene er sprangbanebyggere.

Irene har tidligere vært en aktiv sprangrytter på landsnivå. Er utdannet ridelærer 1 fra Starum, men underviser ikke pr dags dato.